6 Kasım 2013 Çarşamba

MİNİ BEŞİK MODELLERİ




mini beşik modelleri
ALEGNO MİNİ BEŞİK MODELLERİ  www.cibinlikdemiri.com
mini cradle 50X90 İÇ ÖLÇÜLERİNE SAHİPTİR.
Ön korkuluk ve çekmece kapakları mdf,lake malzemeden üretilmiştir.Farklı renk seçeneği mevcuttur
Evimizde beşik koymak için yer sorunumuz var ise en ideal modellerden biridir elif  mini beşik 50x90 iç ölçüleri ile heryere sığdırabileceğiniz şık ve kaliteli mini beşik modelidir.
Beşik almaya karar vermeden kafamızda bir kaç beşik modeli veya beşik modelleri belirlememiz gerekir.Modellerinde çeşitlerinde biribirinden güzel modelleri barındıran kalite belgeli bir ürün tercih edeceksek en ideal markalardan biri alegno olabilir.
Hangi model beşik alacağımızı,hangi renk beşik istediğimize evimizin durumuna,dekoruna ve bütçemize göre karar vermemiz gerekir.
Alegno mini beşik renk seçeneği ve geniş ürün yelpazesi ile her zaman hizmenitinizdedir
Beşiğimizi yatak odamızda mı kullancaz yada bebek odası oluşturacak mıyız? bunlara karar verdikten sonra araştırma kısmına geçebilirsiniz.
Öncelikle bebek sağlığı ve kalite standartları açısından merdiven altı ürünlerden uzak durmalıyız.Problemsiz ve uzun ömürlü ürünler için; Ürün aldığınız firmaya,üründe kullanılan malzemeye,işçiliğe dikkat ediniz
Mobilya beşik veya bebek odası alırken kullanılan malzemeyi sormalıyız gerekirse üretici firmanın,kalite belge örneklerini incelemeliyiz..
Ürün marka değerini incelemeliyiz ,her zaman marka ürün iyidir diye kural yoktur. Önemli olan üretici firmanın ürünlerde kansorejen  madde içermediğine garanti vermesi ve ürünün modeli, rengi, işçiliği bizim zevkimize uymasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder