17 Şubat 2014 Pazartesi

7614 BELİS ASANSÖRLÜ BEŞİK




7614 ASANSÖRLÜ BEŞİK
- Dört çekmeceli,asansörlü bebek beşik modeli
- Ön korkuluk ve çekmece kapakları mdf malzeme lake uygulamadır diğer bölümler suntalam malzemedir.
- Belis ürünüdür.Kalite belgeli üründür
-Beşik asansör mekanizması paslanmaz ,küflenmez makzeme olup güven pazarlama ürünüdür.
-Demonte şekilde paketlenmiş ve içine kurulum klavuzu eklenmiştir.
UYARI;
- Bebek beşiklerinde ürün teslim aldığınızda demonte veya kurulum dahil olsun ; Beşik satıcısı tarafından iyice bilgilendirme isteyiniz ,kurulum ekibi beşiğinizi kurarken yanında bulununuz.Herhangi fabrikasyon yada kurulumcu hatalarına karşı yetkili firmayı bilgilendiriniz
-Ürünü demonte almışsanız ; Kurulum klavuzuna uyarak kurunuz ya da uzman ekip desteği alınız.
BEŞİKLERDE TEMİZLİK:
- Beşiklerde temizlik hafif nemli bez ile silinerek yapılmalıdır.
- Asla yoğun su ile temas ettirilmemelidir.
- Kimyasal içerikle deterjan kullanılmamalıdır.
BEŞİKLERDE TEMİZLİK:
- Beşiklerde temizlik hafif nemli bez ile silinerek yapılmalıdır.
- Asla yoğun su ile temas ettirilmemelidir.
- Kimyasal içerikle deterjan kullanılmamalıdır.
BELİS 7614 ASANSÖRLÜ BEŞİK 
ALIŞ VERİŞ ZAMANI
Beşiklerde kalite ve fiyat genellikle biribiriyle paralel giden bir durumdur.Beşik üretici firmalarda ; Fiyatı kullanılan malzeme,işçilik,marka değeri ve kalite standartlarına uyma zorunluluğu belirlemektedir.Başkaca da bir sürü neden oluşabilmektedir.
Beşik almaya karar vermeden kafamızda bir kaç beşik modeli veya belirlemek gerekir.Eğer kalite belgeli bir beşik tercih edeceksek en ideal markalardan biri belistir.
Alışverişe başlamadan önce evimize ve bütçemize uygun tercihler bizi daha uzun süre kullanışlı ve işimize yarayacak ürünler almamıza yardımcı olacaktır.Hangi model beşik alacağımızı,hangi renk beşik istediğimize öncelikle karar vemeliyiz.
Beşiğimiz mobilya mı?bambu mu? Sepet mi olacak.Diğer sorun beşiğimizi yatak odamızdamı kullanacağız yada bebek odası oluşturacak mıyız? Bunlara karar verdikten sonra araştırma kısmına geçebiliriz.
Öncelikle bebek sağlığı ve kalite standı açısından merdiven altı ürünlerden uzak durmamız konusunda  ebeveyinler olarak hem fikiriz sanırım..
Alış verişe başlarken ; Mobilya beşik veya bebek odası alacaksak kullanılan malzemeyi sormalıyız gerekirse üretici firmanın,kalite belge örneklerini incelemeliyiz..
Üretici firmanın güvenilirliğini ve ürün marka değerini incelemeliyiz ,her zaman marka ürün iyidir diye kural yoktur. Önemli olan üretici firmanın ürünlerde kansorejen  madde içermediğine garanti vermesi ve ürünün modeli, rengi, işçiliği bizim zevkimize uymasıdır.
Bebek beşik alırken alternatifli mağazalar gezilebilir yada internetten araştırma yapılabilir. Ürün muadili ürünle kıyaslanmalıdır .Her birbirine benzeyen ürün aynı kalitede olmaya bilir.
Pahalı olan iyidir kuralı yanlıştır.Araştırma yaparken ihtiyaçlarımızı göz önünde bulundurunuz.
Bebek odası ve mobilya beşikte aradığınız özellikleri önceden not ediniz mesela asansörlü mü olacak,iki çekmeceli mi yoksa dört çekmeceli mi olacak büyüyen beşik mi olacak,suntalam mı olacak veya mdf malzemeli mi ?olacak kararımızı alış verişe çıkmadan once verirsek yanılma payı okadar azalacaktır.
Bebek beşiklerinde yatak nasıl olmalıdır?singer mi,visco mu,?ortapedik mi?
Beşik örtülerinde nasıl karar vereceğiz? önemli olan kullanılan malzemedir.renk ve model zevke göre ayarlanılır önemli olan kaliteden vazgeçmemeliyiz..Prensip olarak bu tür ürünler alırken  satılırken yada üretilirken en iyisi olmasına dikkat etmeliyiz eğer sağlıklı ve mutlu bir yeni nesil istiyorsak.
Beşik, bebek  ve çocuk ürünleri satılan sadece bu işi yapan sorumluluk sahibi işyerlerinden alınmalıdır.
BEŞİKLERDE TEMİZLİK:
- Beşiklerde temizlik hafif nemli bez ile silinerek yapılmalıdır.
- Asla yoğun su ile temas ettirilmemelidir.
- Kimyasal içerikle deterjan kullanılmamalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder