4 Temmuz 2014 Cuma

BEBEK BEŞİKLERİNDE KALİTE FİYAT DENGESİ



                                   BEBEK BEŞİKLERİNDE KALİTE FİYAT DENGESİ
Bu gün konumuz bebek beşikleri olsun. Nasıl yapılır bebek beşikleri hangi aşamalardan geçer kullanılan malzeme nedir ? Bebek beşiklerinde fiyatı etkileyen asıl unsur nedir ?Beşik imalatında fiyatı etkileyen en önemli unsur kullanılan malzemedir.Beşik malzemesi; mdf lam olabilir,suntalam olabilir,bambu beşik,sepet beşik veya oyun parkı modeli olabilir ürün imalatında  tercih edilen malzemenin kalitesine göre ve işçiliğine göre  ürün fiyatı değişmektedir.Örneklendirmek gerekirse suntalam bir beşikte belirli ölçülerde kesilen suntalam parçalar bantlamanın ardından montaja hazır hale gelir .Ama mdf,lake bir model için öncelikle mdf lam malzeme ölçülerine göre cnc makinelerinde kesildikten sonra yine cnc yardımıyla beşik çekmecelerine isteğe göre şekilde yapılabilir ,ardından boyama ,fırınlama ve diğer işlemlere geçilir .Bu işçilik fiyata yansımaktadır.Burda dikkat edilmesi gereken konu alacağmız ürünlerde kullanılan boyanın kanserojen madde içermemesidir.
Beşiklerinfarklı malzemelerden yapılması bebek beşikleri fiyatlarını etkilemektedir
Ucuz fiyatlara satılan bebek beşikleri genelde sade ve klasik bir görünüme sahiptirler
Sepet beşik,bambu beşik, mobilya bebek beşikleri birbirinden farklı tasarımlardan oluşmaktadırlar.
Ahşap bebek beşikleri genelde el işçiliği ile oyma sanatının birleşimiyle üretildiklerinden görsel güzelliği ve fiyatı artmaktadır
Sallanır bebek beşikleri daha çok  talep görürler , ancak sabit bebek beşikleride talep görmektedir
Bebek beşikleri modelleri ve fiyatlarında karşılaştırma yapmanız yararınıza olacaktır.Bebek beşiği alırken öncelik fiyat olmamalıdır. Beşiklerde kıyaslama yaparken en ucuz fiyat,iyi bir marka,evinize uygun model ve renk ,satıcı firmanın güvenilirliği ön planda tutulursa tüketici için memnun kalacağı sonuç elde edilmiş olur.
Bu ortamda beyaz eşya mağazası,ceyizci,perdeci,mobilya mağazası hatta nalbur bile beşik satar durumdadır. Bu durum sektörün tam anlamıyla branşlaşmadığını göstermektedir. Bu ve benzeri durumlarda tüketici beşik alırken tercihini bebek mağazalarından yana kullanması yararına olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder